icon
icon
icon
icon
icon
icon

FIDIAS ACTUARIOS

 

FIDIAS, és un despatx professional format per un equip de actuaris, economistes i advocats, amb més de vint anys d'experiència en l'assessorament en matèries de previsió social, recursos humans, anàlisis de riscos financers, empresarials i de mercat, peritatges judicials i valoració d'empreses. És el despatx professional de ACTUARIS català més antic, i el més gran.
Sra. Maria Reyes Pérez Domingo
Llicenciada en Ciències Econòmiques, i Llicenciada en Ciències Actuarials i Financeres. Diplomada en Ciències Empresarials. Doctora en Ciències Econòmiques i Actuarials. Catedràtica de la Universitat de Barcelona. Mediador d’Assegurances Titulat. Inscrita en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes amb el número 17.159. Membre Titular Nº892 de l'Instito de Actuarios Españoles, i Membre Titular N’ 95 del Col•legi d’Actuaris de Catalunya.

Sr. Román Fraile
Llicenciat en Ciències Econòmiques i llicenciat en Ciències Actuarials i Financeres per la Universitat de Barcelona. Màster en Business Administration per ESADE. Analista Financer per l'IEF. Professor Universitari i ponent de diferents temes d'Assegurances i Finances. Àmplia experiència com a Director Tècnic de diferents entitats d'assegurances. Membre Titular N º 980 del Institut d'Actuaris Espanyols i Membre Titular N º 117 del Col · legi d'Actuaris de Catalunya.

Sr. José Antonio Fontanilla Parra
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1979-1984). Advocat en exercici des de 1984. Diplomat en Dret Civil Català per la Càtedra Durán i Bas de la Universitat de Barcelona (1984). Diplomat per l'Escola de Pràctica Jurídica del Col•legi d'Advocats Barcelona (1985-1987). Mediador d'Assegurances.

Sr. Albert Belenguer
Llicenciat en Ciències Actuarials i Financeres Actuari.

Sra. Pilar Martinez
Llicenciada en Ciències Actuarials i Financeres Actuaria.

Sra. Iratxe Gutierrez Uterga
Diplomada en Ciències Empresarials, i Llicenciada en Ciències Actuarials i Financeres. Membre Titular Nº 586 del Col.legi d'Actuaris de Catalunya.

Sr. Manel Pons i Sanvidal
Investigador de mercats, investigador social i estadístic. Professor associat de la Universitat de Barcelona. Llicenciat en investigació i tècniques de mercat (UB), diplomat en Estadística (UB). Màster Oficial en Estadística i Investigació Operativa (UPC). Soci de AEDEMO (Associació Espanyola d'Estudis de Mercat, Màrqueting i Opinió) Membre de SEIO (Societat d'Estadística i Investigació Operativa).

Sra. Maria Mayor
Actuari.