icon
icon
icon
icon
icon
icon

FIDIAS ACTUARIOS

 

Entre els nostres clients trobem empreses d'àmbit nacional i local, administracions, associacions, despatxos professionals i particulars. El nostre despatx ofereix als nostres clients un servei especialitzat, no vinculat a estàndards.

FIDIAS ACTUARIOS és un Despatx Professional, fundat en 1985, format per Actuaris, Economistes i Advocats, especialitzat en:

· Previsió Social (Planes i Fons de Pensions, Assegurances Col·lectives...).
· Fixació de preus de mercat en Operacions Vinculades.
· Valoració d' Empresas.
· Valoració de línies de Negocis.
· Estimació del Comportament del Mercat .
· Performance de Carteres d'Inversió.
· Instrumentalizació i cobertura dels requeriments de Solvència II.
· Anàlisi de Projectes financers .
· Valoració del Lucre Cessant i Dany Emergent, Usdefruits, i qualsevol altra situació que calgui estimar un risc econòmic .

FIDIAS és membre de la Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses, amb el N’. 320.

La direcció general  recau en la figura de la Dra. María Reyes Pérez Domingo, actuaria, Llicenciada en Ciències Econòmiques, i Llicenciada en Ciències Actuarials i Financeres. Diplomada en Ciències Empresarials. Doctora en Ciències Econòmiques i Actuarials. Catedràtica de la Universitat de Barcelona, amb més de vint-i-cinc anys d'experiència, va signar a l’any 1988 el primer pla de reequilibri del Pla de Pensions de l’empresa Antonio Puig  que va aprovar la Dirección General de Seguros

La robustesa dels nostres serveis es basa en el convenciment de l'excel•lència del treball professional en equip, la qual cosa ens permet incorporar un gran valor afegit en tots els serveis que prestem. El resultat és un treball col•legiat, prudent, rigorós i transparent.

Els nostres clients són la nostra millor referència.

Entre els nostres clients trobarem empreses d'àmbit nacional i local, administracions, associacions, despatxos professionals i particulars. El nostre despatx ofereix als nostres clients un servei especialitzat, no vinculat a estàndards.